Ангели сьогодення

2018-02-20

/Files/images/IMG-b9f7f161db1d654711798034f4beb8e5-V.jpg

Їх називали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані за честь, за волю за право бути Українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими ангелами – охоронцями на небі.

Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали тягарем на Україну, нині не під силу нікому. Гіркі події не могли залишити байдужими учнів Перемозького НВК. 20 лютого учителем історії Бондарчук Л.Л. за участю учнів 9 класу було проведено виховний захід «Ангели сьогодення».

Учні 9 класу зачитували свідчення очевидців Євромайдану, Мамикіна Мирослава розповіла вірш «Героям Небесної Сотні», після того настала тиша, в якій учні відчули біль, смуток і скорботу і стала символічною хвилиною мовчання за подвиг героїв Небесної Сотні. Вчитель історії розповіла про події революції гідності та про подвиг, які загинули за правду, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескорений ним.

Почуття єдності і національного українського духу об’єднало учнів під час виховного заходу. Клас перетворився в живе зоряне небо, що сіяло посмішками надій крізь щирі сльози скорботи. Наші «Ангели сьогодення» навіки зайняли свої пости захисту українського народу на Майдані. Вони поруч. Поруч з нами. З українським народом.

Учні 1-4 класів в групі продовженого дня згадали події на Майдані, вшанували пам'/Files/images/IMG-ecddbfa848256cbf73a4192deacb469d-V.jpg/Files/images/IMG-c8ea924f70d76d9d6c15db99a5f03dad-V.jpgять загиблих хвилиною мовчання та виготовили ангелочків, які розмістили на деревах біля школи

Кiлькiсть переглядiв: 192

Коментарi