Гей, на Масляну…

2018-02-13

/Files/images/P80213-113723.jpg

/Files/images/P80213-115144.jpg/Files/images/P80213-115715.jpg/Files/images/P80213-115151.jpg

Весело та бадьоро святкували Масляну в Перемозькому НВК. Господар свята Головерда Володимир Анатолійович (вчитель географії) та господиня Недбайло Таїсія Володимирівна (заступник директора з НВР) привітали присутніх учнівський та педагогічний колективи, батьків, гостей, жителів села із Масляним тижнем.

Під завзяті українські мелодії Масляна (практичний психолог Стрижеус Людмила Петрівна), Зима (вчитель 2 класу Довбенко Оксана Петрівна) провели рухливі ігри з батьками та учнями, переможці яких отримали солодкі подарунки.

Легкий морозець пощипував щічки, а пісні, танці, хороводи змінювалися один за одним.

Привітати усіх зі святом завітав і місцевий вокальний ансамбль «Ядлівчанка», під керівництвом завідувачки сільської бібліотеки Мойсієнко Світлани Миколаївни.

Провісники весни Дяченко Арсен та Олару Денис, учні 5 класу, сповістили про прихід Весни (учениці 11 класу Бишовець Аліни), яка привітала усіх зі святом та пригостила присутніх солодкими жайворонками, що прилетіли з осель Мойсієнко Світлани Миколаївни, Глитень Марії Петрівни, Писарчук Олени Петрівни.

Запашні пампушки, звабливі вареники, млинці чекали на охочих поласувати смакотою.

Ще довго в душі кожного з гостей лунали мелодії яскравого свята, організатором якого була заступник директора з навчально-виховної роботи Кирпенко Світлана Анатоліївна.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi