• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Фінал гри брейн-ринг «Підліток і право»

Фінал гри брейн-ринг «Підліток і право»

2017-12-04

/Files/images/24862583_1962182560701576_8032157647809174970_n.jpg

Захищати Баришіський район в обласній інтелектуальній грі брейн-ринг «Підліток і Право», організаторами якої була служба у справах дітей та сім’ї Київської обласної державної адміністрації,.відправилася команда з 5-и учасників у складі учениць Садової ЗОШ І-ІІІ ступенів Биби О. С., Маховської М. М., Чирви Л. А. під керівництвом Сергеєвої Наталі Володимирівни та Перемозького НВК Бишовець А.О., Чайло О.А. під керівництвом Бондарчук Любові Леонідівни

Цьогоріч участь у першому етапі змагань проходила за розподілом на команди з міст та на команди з районів. Гравці, що зайняли перші та другі місця в першому етапі,- мали можливість перейти до другого, фінального етапу, де і вирішувалося переможців гри.
Перший етап складався з п’яти раундів різної складності. Правила гри досить прості: ставилося питання і, не пізніше 1 хвилини, давалася відповідь. Тій команді, яка правильно відповідала, зараховувався 1 бал. Запитання потребували знань Конституції України, Кримінального, Цивільного, Сімейного кодексів України, Конвенції ООН про права дитини, законів України, правової культури, історії рідного краю та інших питань загального характеру..
Переможцями першого етапу серед районів став Бориспільський район, ІІ місце розділили Яготинський та Поліський райони, а ІІІ місце посів наш Баришівський район, однак, хочеться зазначити, що нашим учасникам не вистачило лише 0,5 балів, щоб увійти у фінал.
Тож хочеться подякувати нашим учням за їх патріотизм, високий рівень знань, за гідно представлений район на обласному змаганні, та за почесне ІІІ місце, а педагогам за підтримку та підготовку своїх вихованців

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi