Козаки, то завше козаки

2017-10-13

З нагоди відзначення Дня захисника України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці у Перемозькому НВК 13 жовтня 2017 року відбулося справжнє свято для всієї громади села «Козацькі розваги».

Всі учні НВК на чолі з класними керівниками мали змогу продемонструвати свої таланти і здібності у творчих виступах – представленнях роїв. Під теплими сонячними променями команди завзято змагались на витривалість, швидкість, уважність на таких станціях як: «Рогачі», «Нагодуй козака», «Влуч у ціль», «Естафета», «Історико - географічна» тощо. Переможцями змагань стали у вікових категоріях:

1-4 класи – 3 клас (класний керівник Боднар О.М.),

5-7 класи – 7 клас (класний керівник Люлька В.В.),

8-11 класи – 9 клас (класний керівник Дяченко В.В.).

Помилуватися творчими, спритними дітьми прийшли з подарунками Перемозький сільський голова Рихлик Т.М., батьки, громадськість села. Організатори заходу заступник директора з НВР Кирпенко С.А. та вчитель фізкультури Савченко Н.В. вміло та вправно керували ходом проведення дійства. Позитивні емоції та враження наповнювали та перехоплювали подих всіх присутніх, а козацька каша, приготовлена працівниками харчоблоку на чолі із завгоспом НВК Бишовцем В.І., була найсмачнішою стравою за святковим обідом.

Кiлькiсть переглядiв: 144

Коментарi