Обласна конференція

2017-10-12

/Files/images/бориспіль.jpg

12 жовтня 2017 року на базі Кучаківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Бориспільської районної ради було проведено обласну історико-краєзнавчу конференцію учнівської молоді «Київщина козацька», приурочену до Дня захисника України та Дня Українського козацтва, в якій взяли учать і учні Перемозького НВК, вихованці гуртка ЦПР «Мрія» «Юні музеєзнавці» під керівництвом Кучери Віри Петрівни.

Відповідно до програми конференції, відбулися пленарне і секційні засідання, під час яких презентовано дослідження юних краєзнавців за напрямами: «Тема козацтва в українській народній творчості», «Козацькими шляхами Київщини», «Доба козаччини в історії Київщини». Перемозькі дослідники учні 8 класу Довганинець Тетяна та Туркова Анастасія представляли роботу «Козацькому роду нема переводу». Виступ супроводжувався яскравою презентацією.

Вихованці Перемозького НВК, а саме: Бутковський Ян, Савенкова Вікторія, Туркова Анастасія, Киреєв Антон, Довганинець Тетяна отримали сертифікати учасників обласної краєзнавчої конференції «Київщина козацька» та були нагороджені грамотами Департаменту освіти та науки Київської обласної державної адміністрації КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» за зайняте ІІІ місце в обласний історико-краєзнавчій експедиції учнівської молоді «Київщина козацька».

На завершення заходу всі бажаючі здійснили екскурсію до музею козацтва та музею історії Кучаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Івана Сулими.

Адміністрація Перемозького НВК висловлює подяку керівнику гуртка «Юні музеєзнавці»Кучері Вірі Петрівні та вихованцям гуртка за результативну роботу.

Кiлькiсть переглядiв: 126

Коментарi