Брейн - ринг

2015-11-09

/Files/images/Фото1081.jpg

Правова обізнаність потрібна нам як повітря. Кажуть, попереджений- значить - захищений. Людина від народження наділена правами, але з часом у процесі життя після досягнення і встановленого віку, набуває здатності мати обов’язки і нести відповідальність за свої дії.

Але поряд із нами живуть люди, які також мають права. Тому кожен з нас має право жити в державі і бути щасливим. Жити в такому суспільстві, де існує гармонія вияву своєї власної свободи і дотримання норм умов життя в суспільстві. Досягти такого балансу можна не тільки завдяки правовій обізнаності, але й коли в своїх діях ми будемо керуватися совістю, порядністю, людяністю, повагою до оточуючих.

Нині Україна рухається на шляхи побудови нової і сильної /Files/images/Фото1084.jpg суверенної держави, тому важливим є формування у народу нового правового мислення, набуття знань про важливі закони.

Щоб підготувати учнів до випробувань життя, у Перемозькому НВК був проведений брейн-ринг «Правознавець» між двома збірними командами «Освітяни» (8,10 класи) та «Фенікс» (9,11 класи). Метою проведення брейн-рингу є усвідомлення важливості знання законів і розуміння молодим поколінням того, що вони – сила, яка може здійснити перетворення на краще, майбутнє України.

Команди показали хороший результат знань своїх прав і обов’язків і бажання боротись за справедливість. Намагались вирішити життєві ситуації, з якими стикаємось в повсякденному житті. Перемогу здобули «Освітяни». З чим їх і вітаємо!

Найціннішим для людини є інша людина, бо тільки з нею можна поділитись почуттями, тільки вона може підтримати, з людиною можна поділитись радістю і болем.

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi