Добра справа

2019-12-15

Класно, креативно, драйвово, невимовно круто пройшов сьогодні день у ПеремозькомуНВК.

Напередодні різдвяних свят представники міжнародної компанії «Whaleapp», яка займається розробкою мобільних ігор, влаштувала справжнє незабутнє свято для переможців.
В недільний ранок святково прикрашений Перемозький НВК радо зустрічав усіх бажаючих у своїх стінах. Запальна музика, інтерактивні ігри, піднесений настрій присутніх запалювали ентузіазм та активність в участі у майстер-класах: розфарбовування імбирного печива, святкових сумок, новорічних іграшок, аквагрим, робота з дитячим пластиліном, нанесення макіяжу, ігри 3D, планшетні ігри, виготовлення новорічних ікебан, листівок, настільні ігри і т.д.
Спостерігати осторонь за тим, що відбувається у закладі, було просто неможливо. Батьки, вчителі, гості з цікавістю долучалися до виготовлення сувенірної продукції. А з якою приємністю було отримати вчителям, з рук своїх вихованців, пам’ятні або ж солодкі подарунки, виготовлені руками дітлахів!
Протягом всього дійства, бажаючі мали змогу поласувати смаколиками, фруктами, соками, гарячими напоями. Родзинкою «банкетного» столу був шоколадний фонтан! Всі були у захваті!
Колектив Перемозького НВК щиро вдячний крутій команді «Whaleapp» за позитивні та незабутні емоції.

Кiлькiсть переглядiв: 203

Коментарi