"Хліб — усьому голова"

2019-12-05

"Хліб — усьому голова" всім відоме українське прислів'я. В ньому закладена вікова мудрість українського народу, який протягом усього розвитку приділяв хлібу велику увагу. Якщо буде хліб, буде мир, буде щасливе здорове життя народу нашої країни.

Напередодні Дня волонтера, 05 грудня 2019 року, учні початкових класів Перемозького НВК на родинному святі «Хліба» оспівували у піснях і віршах дорогий скарб всього народу - хліб.

Діти дізналися багато нового і цікавого про значення хліба для людей, про народні традиції і звичаї, пов’язані з хлібом. Із великим задоволенням відгадували загадки про хліб. Згадували приказки і прислів’я про працю хліборобів. Мандрівкою малої зернини дійшли до духмяної паляниці на столі.

Не залишили поза увагою і трагічні події нашого народу під час голодоморів.

Ведучі заходу Стрижеус Людмила Петрівна та Перепечка Наталія Павлівна підкреслили важливість хліба в усі часи існування людства. Бо хліб – святий!

Свято принесло гарний настрій учням, батькам, вчителям та усім присутнім гостям.

Після свята був організований і проведений батьками і учнями благодійний ярмарок «Допоможемо бійцям». Виручені кошти підуть на допомогу воїнам АТО.

Кiлькiсть переглядiв: 206

Коментарi