Проект

2019-03-26

Давайте задумаємося над тим, чи робить школа учнів щасливими… Перевантаженість, перерви, на яких лише здається, що можна відпочити, а, насправді, в порожніх холах просто немає чим зайнятися. Дитина у школі повинна отримати змогу раціонально використовувати свій час – активно працювати на уроках та з насолодою відпочивати на перервах. І наша школа готова до таких змін! Учні Перемозького НВК взяли участь у захисті проектів районного конкурсу НАШАШКОЛАНАШАСПРАВА”.

Проект «Простір вільних думок» - це перетворення порожнього шкільного коридору на місце для відпочинку і спілкування на перервах, де учні зможуть обговорити підготовку до виховного заходу, проведення спортивних змагань, насолодитися спілкуванням з друзями та кожної перерви і після уроків провести свій вільний час з максимальною користю та комфортом.

Уявіть цей куточок щастя!

Ми взялися до роботи.

Допомогли нам втілити ідею у життя наші учні, педагоги та керівництво школи і батьківський комітет:

  • Адміністрація школи виділила місце для реалізації нашого задуму.

· Шкільна команда взялася за художнє оформлення приміщення.

  • Батьківський комітет зголосилися виготовити лави, стіл, підставки для квітів, закупити ра мки для фото.

Учнівський колектив Перемозького НВК буде радий, якщо цей проект зможуть запозичити й інші школі, адже вважаємо, що всі діти гідні перспективного майбутнього, не має значення, чи це місто, чи район, чи селище.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi