• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Правова вікторина «Права неповнолітніх у трудових колективах»

Правова вікторина «Права неповнолітніх у трудових колективах»

2016-12-09

/Files/images/20161209_090006.jpg

09.12.16 в приміщенні Перемозького НВК в рамках тижня права була проведена правова вікторина на тему «Права неповнолітніх у трудових відносинах» за участю 10 класу.

Мета проведення вікторини: визначити рівень поінформованості групи учнів 9-10 класів щодо трудового законодавства України з прав неповнолітніх і сприяти формуванню мотивації вивчення певних правових норм.

Вікторина проводилася таким чином. Клас був поділений на дві групи «А» і «Б». Після цього групи отримали роздатковий матеріал та власне запитання вікторини з варіантами відповідь. Час на роботу – 10 хвилин. А також, вчитель правознавства Любов Леонідівна роздала витяги, статті з Кодексу законів про працю України.

Після закінчення часу на виконання завдань групи по черзі зачитували питання та давали відповіді, які підтверджували змістом статей. Найпершою із завданнями справилася група «А» до якої входили : Бишовець Аліна, Довбенко Ігор, Ісаєнко Дмитро. Не відстали від своїх суперників і група «Б» (Чайло Олена, Мартинюк Ганна, Крамаренко Віталій)

Дітям було цікаво і вони набули нових знань з трудового законодавства та дізнались про свої права

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi